4 år sedan

Vi firade bröllopsdag den 5 maj, och det är fyra år sedan vi stack iväg till Australien. Satt och läste om bröllopet på vår dåvarande reseblogg, och det känns verkligen inte som så många år sedan snarare som förra veckan. Klicka på länken så kommer ni till inlägget http://supermandownunder.blogg.se/1179744103_the_wedding.html

I år firade vi resan genom att åka till Kata Beach och försöka få lite sol och bad. Det var skönt men det var för varmt att ligga stilla så vi tog en lunch på en norsk resturang som hette Fileas Fogg. Lite stekt ris och nudlar gjorde susen. Moa fick lite kritor och ritpapper och satt och ritade medan vi väntade på maten, visserligen så försökte hon äta dom emellanåt men det blev färg på pappret.

Vi åkte iväg till Patong beach för att gå på marknad och vandra runt lite. Vi har aldrig varit där så det var en ny upplevelse för oss båda. Vi kom dit lite innan allt öppnade så just då var det lugnt att gå runt, men efter vi suttit på stranden och badat lite och kollat på solnedgången så var det mer liv. Alla neonljus man kan tänka sig tänds (och hemma försöker man tänka på miljön genom att inte ha så mycket lampor tända) och försäljarna går igång. Det viskas (för det de säljer finns ju egentligen inte) att de har senaste filmerna på DVD, kläder, skor  och överallt säger de "come come look at my shop". Det är ganska kul, men lite jobbigt för man kan inte alltid titta i lugn och ro, utan det ska trugas och "hello hello, you want t-shirt? I have come come". Det blev i alla fall en strandklänning var till mig och Moa.

Vi åt inte Thaimat till middag, utan vi gick på en blandresturang och åt pizza och spagetti och köttfärssås. Skönt med lite variation och dessutom ett extra plus när det är gott. Det kanske inte var den mest romantiska restaurangen i stan, men de hade blomster på bordet och dukar så det blev lyckat. Huvudsaken är ju att det är vi som går tillsammans. Efter det gick vi på partygatan och strosade en en stund. Kul om det hade varit bara jag och Mattias men med Moa blir det lite annorluda så vi åkte hemåt. Moa somnade i min famn igen, men becksvart och en timmes vespafärd hemåt kan göra vem som helst trött.

Nu ska vi packa ihop våra grejor för att åka på kvällsmarknad så vi återkommer med mer skriverier snart.

Kramar från oss så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0