Sjukstuga och finbesök

Moa har äntligen blivit lite bättre, den värsta febern är över och hon kan sova i sin säng igen. Men då är det ju såklart vår tur att bli sjuka. Kände i går morse en svidande känsla i halsen och igår kväll kände Mattias samma. Så nu är det sjukstuga hos oss. Vi som skulle grilla i morgon. Men men, det får bli en annan gång. Kanske nästa helg.

Jag tog Moa på en liten eftermiddagspromenad idag för att få lite frisk luft och gick till surfers paradise. Tog vägen som går närmast havet men som tyvärr inte går längs med havet (bitvis men inte hela vägen). Luften var ljum och det fläktade skönt på oss, och det var nästan så jag glömde bort att vi var sjuka för en stund för havet såg otroligt lockande ut. Men som sagt bara för en liten stund. Det tar väl ca 20 minuter att gå dit den vägen så det blev en skön promenad med härlig havsluft.

Vi sitter, när vi inte är sjuka, och planerar hur resten av resan kommer att se ut. Pga priserna här nere (Australien är numera ett av de dyraste länderna i världen att bo i) så har vi beslutat att resa vidare härifrån redan i mitten av april. Dock inte hem till Sverige, utan det blir som det ser ut två veckor i Thailand (Phuket), tre veckor på Langkawi, tre veckor på Bali och ca en vecka i Singapore och Kuala Lumpur. Det kanske låter dyrt att resa så, men det blir faktiskt billigare än att stanna kvar till juni som var sagt från början. Mattias läser ju på distans ändå så var vi är spelar mindre roll, så länge det finns internet. Det känns helt rätt att åka härifrån, vi känner oss rätt "klara" med Australien nu.

Först väntar vi på finbesök från Micke, Ellis, Norton och Aprilia om ca en vecka. Då bär det av tillbaka till Sunshine Coast och visa runt, till Australia Zoo (Crocodile hunter Steve Irwins zoo), till bergen och Eumandi och lite sånt. Det blir jättekul att träffa dem, och det blir även ett trevligt avslut på denna etappen av resan. Mera uppdatering kommer om detta. Kramar till er alla till nästa gång, och vi önskar er alla en trevlig helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0