Sista dagen

Idag var det regn när vi vaknade och det var väl inte riktigt det vi önskade så här på vår sista dag. Men upp och äta frukost sen ner i poolen. Regnet hade slutat när vi ätit klart. Moa och jag badade ett tag medan Mattias pluggade lite. Det var ite kallt i vattnet och det blåste rätt rejält men solen kom fram då och då och värmde på rätt bra.

När Moa skulle sova middag så gick vi tillbaka till rummet och packade i ordning våra väskor för att sedan ta den där promenaden på stranden som vi skulle gjort igår. Det blåste på bra, men molnen hade skingrat sig och solen hade kommit fram. Så det var bara att sträcka på armarna och sola de sista timmarna som gick.

Vi gick och åt en lunch med Moa sovande i vagnen så äntligen fick vi båda äta varm mat. Efter våra fyra timmars promenad så var det dags att röra sig tillbaka.

Här är vi nu på hotellet och väntar på att taxin ska komma för att ta oss till flygplatsen. I morgon är vi i Singapore igen och stannar där i två nätter. Den 29 är det klockan 23.30 dags att sätta sig på flyget hem till Sverige. Det ska bli så skönt att komma hem nu tycker vi alla tre!

Hej då från Bali och kramar till er alla från oss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0