Promenad på stranden

Idag vaknade vi rätt tidigt och gick därför upp och åt frukost. Mattias och Moa hoppade i poolen och badade medan jag gick och handlade lite. Sen fick Mattias ligga och sola på solbädden medan jag och Moa gick runt på gräset och ner på stranden. När Moa ledsnat på det satte vi henne i vagnen och gick en promenad ner på strandpromenaden.

Vi bor väldigt fint och mysigt oc när går man längs med stranden så går man förbi de riktigt stora resorten som The Westin, Hilton, Grand Hyatt, Club med osv. Det var säkert sex eller sju ställen som hade uppställt för bröllop under eftermiddagen, och de ligger perfekt för ändamålen. Men det till trots, det är kul att titta på det stora schabraken och känna att vi bor rätt mysigt där vi bor idag. Litet, romantiskt och på stranden. Helt perfekt!

Det tog oss ca fem timmar att gå ner och tillbaka. Vi skulle gå till ett litet område söder på udden och äta lite lunch men vi kom inte så långt. Vi hamnade på en handelsplats uppbyggd för de fina hotellen. Det var mysigt men kändes inte så äkta med tanke på vad vi såg igår. Vi åt lite lunch och tog en kaffe på Starbucks och vandrade sen sakta tillbaka.

Moa var så trött när vi kom tillbaka att hon somnade klockan 18. Förkylningen tar de mesta av krafterna för både Mattias och henne så det är skönt att hon sover. Förhoppnigsvis vaknar hon snart så hon kan få lite välling.

I morgon tar vi samma tur igen för det är så mycket skönare att gå än att ligga stilla på en solstol. Så vi återkommer då!

Kramar till er alla och glad midsommar (lite sent kanske)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0