Ahhhhh

Vi bor på Nirwana beach club på Bintan i Indonesien. Det är soligt, vi bor på stranden och det finns en stor pool till Moa. Helt underbart är det. Vi bor i en stuga med dusch, toalett, AC och säng. Frukost ingår och intas på strandrestaurangen. Spartanskt och det påminner lite om en skärgårdsstuga. Precis lagom för oss tre.

De har ett litet zoo på området med två gigantiska jättepyton (tänk gammal telefonstolpe), en King cobra, massa kakaduor, papegojor, krokodiler, två gamar och en örn. Det finns ett område med elefanter, hästar som man kan ta en tur på stranden med.

Ön är ett populärt ställe dit Singaporianer åker på helgerna så man är rätt ensam att vara europé. Det mest positiva är att det finns många barn för Moa att ha skoj med. Idag gjorde hon sig vän med en pojke på 1 år och nio månader från Moskva som bodde i Singapore. De gick runt och tittade på löv och höll varandra i handen kramades sen hej då.

Senare på eftermiddagen träffade Moa en flicka från Singapore i poolen. Hennes familj hade hyrt en uppblåsbar vattenskoter med batteridriven motor som Moa fick åka på. Hon tjöt av skratt och ville absolut inte gå av. Det är så härligt att se henne så glad. Flickan som styrde var kanske sex år och tyckte väl inte det var lika roande när Moa greppade styret och bara körde runt runt runt runt i cirklar. Till slut fick Moa nog och hoppade helt iskallt i vattnet. Det är tur att hon är van vid vatten och att det var barnpoolen som är en halvmeter djup hon var i.

Vad vi ser om dagarna är turkost vatten, kritvit sand och gröna palmer. Vi tar det lugnt och hänger på stranden eller poolen mest hela dagarna. Kan inte bli bättre!

Till nästa gång, kramar från oss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0