Sol sol sol

Medan Mattias gjorde sin tenta så gick jag Moa och Jerome in till stan via en massa olika botaniska trädgårdar. Det var strålande sol och som varmast vid två var det 29,4 grader. Vi gick hemifrån vid tio och kom hem vid halv sex på kvällen och har gått hela vägen. Han bor i St Kilda som är ett supermysigt område med massor av härliga fik, små butiker med fina grejer och inte så fina grejer.

Vi gick ner mot St Kilda beach genom centrum. Det finns en pir som heter St Kilda pier med ett gammalt fik på, som är väldigt känt, och en luna park där de har en gammal bergochdalbana i trä som kommer från Coney Island. Vi gick inte in men det såg roligt ut. Vi gick förbi Pit Stop för F1 och gick lite på banan. Förbi en härlig damm med vackra svarta svanar som simmade runt. Vi stannade till på ett fik där vi kunde ge Moa mat och vi åt lite lunch, färsk frukt för mig och en laxsmörgås för Jerome.

Sen vidare genom Melbournes botaniska trädgård och vidare mot stan. Det var hett men ändå skönt för det fläktade rätt bra. Det blev en lång promenad och jag hade hoppats att Moa kunde sova lite, men det blev bara en halvtimme totalt. Det verkar som det lugna livet uppe i Sunshine Beach har varit lite för lugnt, för sedan Sydney har Moa varit intresserad av ALLT annat än att sova om dagen. I och för sig har hon somnat bra på kvällen men hon är helt förstörd i stället. Nu sitter vi och tar varsin öl och har ätit god spagetti och köttfärssås som Mattias lagat.

I morgon blir det ut och röra sig igen och Mattias fortsätter på sin tenta. Samma väder som idag så vi kanske tar en sväng förbi stranden så Moa får bada lite.

Så till nästa gång, kramar från oss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0