Nyår och 1 år

Då var Moas första nyår och år slut. Vi firade nere i Brisbane som sagt. Det var bara Thomas, Tania, Finn och vi där. Lugnt och stilla, som sig bör. Vi var nere på guldkusten redan på torsdagen och letade lägenheter till oss. Vi fönstershoppar lite för att se utbudet och det finns en stadig ström att välja på. Men skulle vi skriva papper nu skulle de neka oss då vi inte ska flytta in förrän i mitten på februari, och de får inte betalt på en och en halv månad.

Men, nyårsaftonen firades som sagt hemma hos dom. Det var strålande sol hela dagen och ca 27 grader varmt. Moa och Finn lekte lite och stojade runt innan det var läggdags för dem. Vi åt sedan en varsin grillad porterhouse steak med pastasallad, chimichurri och drack gott vin till det. Halv elva var jag redo att kasta in handduken, inte pga vinet utan för att man var så trött! Men vi höll ut till tolvslaget och skålade i lite bubbel. Vi satt hela kvällen på verandan i 24 graders värme och fuktighet. Det var toppen. Att bara ha linne och shorts och inte frysa som man annars brukar, underbart!!

Moa vaknade halv åtta helt omedveten om att det var hennes födelsedag. Hon fick en spelande/ talande bok av dem i present. Den var en hit, de fick ett stort leende när hon såg vad det var i paketet. Vi åkte sedan hemåt, och åt lite fruktsallad på balkongen. Moa var iklädd sin nya fina klänning hon fick av oss i present. Hon fick också en ny rosa badanka som genast blev hennes nya bästa kompis, och härligt bitobjekt. Hon somnade som en stock efter hennes bad med lilla ankan och vällingen. Nu sover hon sött i sin säng efter en händelserik helg. Så hurra hurra hurra hurra för Moa idag.

Bäst just nu enligt Moa; dricka själv ur hennes mugg, badankan och att kramas.

Gott nytt 2011 kära familj och vänner! Hoppas ni alla hade bra. Många kramar från oss till nästa gång

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0