Mysmåndag!

Idag tog vi det lugnt vilket var väldigt skönt. Jag och Moa gick till tvättomaten på förmiddagen medan Mattias gjorde klart det sista på tentan. När det var klart så gjorde vi lunch till Moa som hon åt innan vi gick. Vi gjorde smörgåsar till oss och gick iväg till St Kilda botanical garden och hade picknick så Moa fick springa av sig lite och äta lite frukt. Hemma hos Jerome är det inte direkt barnvänligt, vilket man heller inte förväntar sig eftersom han 1 inte har barn och 2 bor ensam, så vi går ut så får hon busa av sig. Hon tyckte det var kul i parken där det finns spännande gräs att gå på och en massa löv man kam smaka på!

När hon började bli trött gick vi ner mot St Kilda och gick längs med caféerna och butikerna, en sväng ner mot vattnet och upp mot Luna Park (tivolit). Vi satte oss på ett fik och tog en latte och varsin cheesecake för att fira att Mattias är klar med första terminen. Moa sov sött i vagnen en stund men vaknade lika snabbt. Så på vägen tillbaka fick Moa springa lite i parken igen.

Det var mulet hela dagen och som varmast var det bara 22 grader (det skulle bli 24 och sol) så det var skönt att vi tog med jeans och varma tröjor. Nu kanske ni tänker "vadå kallt?". Men när vinden drar på i 30 km/h rakt från Sydpolen och det är nästan tio grader kallare än igår och solen är bakom moln så är det garanterat kännbart! I morgon säger de att det ska bli ett par skurar och 24 och sen 28 och sol resten av veckan. Det hoppas vi på!

Kramar till er alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0