Inte lätt att vara liten

Moa blev ju som sagt förkyld, och med kombinationen av tänderna som ville komma ut så fick hon på onsdagen 40,3 i feber. Det var bara att ta det lugnt och ge henne massor av vatten. Hon kunde dricka bra, men aptiten var det lite sämre med. Men vem är hungrig när man är sjuk? Hon fick frukt och vatten så hon fick i sig lite näring i alla fall.

Igår var den första feberfria dagen så då kunde vi åka och veckohandla (vuxet jag vet). Moa fick syn på en STOOOR röd figur på en av hyllorna i matbutiken, och det var en meter stor Tickle me Elmo från Sesame Street, som dessutom pratade när man tryckte på magen. Hon sken upp som en sol när hon såg den så jag tror det var kärlek vid första ögonkastet. Bild kommer.

Idag tog vi en liten kort promenad runt i kvarteret. Det är åska och regn på väg och har man fastnat i ett sådant oväder en gång, så vet man att det vill man INTE göra igen. Därför fick det bli en kortis i dag. Nu sover hon djupt i vagnen, hon är lite spak fortfarande så det blir mycket vila för henne. Jag passar på att äta lite lunch, och Mattias är studerande på biblioteket hela dagen.

Hoppas ni alla får en bra helg där hemma!! Och just det, alla tre tänderna som var på gång i överkäken har nu tittat fram, och hon har en jättegullig glugg mellan framtänderna. Kramar från oss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0