Tomten?

Idag var vi tillbaka på playgroup. Moa fick ha på sig sina söta converse skor på sig (som hon fått av kusinerna) så hon kunde vara både ute och inne och leka. Det var tur det, för idag var det tydligen finbesök av secret santa. Vi satt inne och pratade lite, Moa busade (på ett kanske inte alltför lugnt sätt) med lilla Ruben 8 månader och det satt några barn vid ett pysselbord och gjorde julpynt. De andra hade varit ute och ätit kakor, bullar, chips och annat gott inför julpausen men kom nu in för att vänta på tomten. Hade hoppats på att nån skulle klätt ut sig till tomte, men det var en av mammorna som delade ut julklappar.

Alla (utom de med små som Moa) hade köpt en klapp som skulle delas ut. Det är väldigt vad 15 barn och deras mammor låter i ett rum. Moa såg mer konfundersam ut än något annat och tog fart mot dörren. Man är ju inte sen att fatta vinken så vi gick ut och gungade lite, och gick runt i gräset en sväng. Det var lugnare och hon skrattade gott när vi tog fart, hon fick sitta i mitt knä för vi satt i "big kids swing" som de kallar den. Sen kom Mattias och hämtade oss så vi kunde låta Moa sova lite. Vanligtvis sover Moa mellan 10 och 11.30 men playgroup är 9.30 till 11.30 så hon är rätt trött när vi går därifrån. Men hon tycker det är så jätteroligt att vara där, så vi justerar lite de dagar hon är där.

Vi åt lite lunch medan Moa sov, en god thailunch för $10 är inte helt fel. Sen var det handla som stod näst på listan och nu är vi hemma och är redo för sängen efter en lång dag. Så god natt kära vänner! KRAMAR från oss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0