Jul!! Eller....?

Då var julen över för denna gång. Det blev ett annorlunda firande för vår del. Vi hade fint väder på förmiddagen, varmt och jättefuktigt så vi tänkte gå ner till stranden efter Moa hade sovit. Men så typiskt att det började regna då så vi åkte upp i bergen och fikade i stället. Mysigt men ingen julkänsla.

Efter det tog vi en tur till ett köpcentrum en bit härifrån och köpte ett nintendo Wii till oss i julklapp. Det ingick ett spel, Wii sports, men bara en handkontroll så än så länge har vi bara kunnat bowla mot varandra. Kan säga att det går betydligt bättre för mig på spelnivå än verklig nivå, men det är kul! Kan ju inte direkt dra med Moa till en bowlinghall, så det här alternativet är toppen. Mattias golfar och spelar baseball på det oxå, så det finns lite att välja på.

Julmiddagen bestod av en varsin grillad prime rib stek med chimicurri hasselbackspotatis och sallad. Moa fick spagetti och köttfärssås, och en frukt till efterrätt. Sen var det dags för lite klappöppning. Moa tyckte paketen var roliga och prassliga, men boken (tack farmor och farfar) och nallen (tack mormor) var ju desto roligare. Av oss fick hon lite sommarkläder.

På juldagen var det bra väder, så vi åkte till stranden och solade och mös. En bit bort med bil så finns en flod där det inte är så höga vågor där även Moa kan bada. Vi tog med picknick och satte oss på en sandbank. Moa kunde springa omkring själv i sanden för det var lågvatten så sanden var hård att gå på. Eftersom det firas jul här på juldagen var det inte så mycket folk, vilket var väldigt skönt. Resten av julen spenderas i lugn och ro, inomhus för det regnar ute just nu. Det är en cyklon i norra Queensland som skapar regn här eftersom vi ligger i nederkant av den. Det är inget kraftigt utan mer som ett svenskt sommarregn, ganska mysigt och man kan sitta med dörrarna öppna. Så kan man bowla! Eller kolla på the ashes (cricket England vs Australien). Eller bara andas och känna att det är rätt gött ändå.

God jul allihopa!! Många kramar till nästa gång

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0