Andra advent

Efter frukost så packade Mattias en väska med saker som vi skulle ha med oss idag på en tur. Det var egentligen en sån dag man inte borde gå ut, utan sitta inne och dricka te och lägga pussel. Det var mulet och regnet hängde i luften. Upp i bergen körde vi, molnen hängde tungt över topparna och regnet tilltog snabbt. Det regnade så mycket ett tag att man knappt såg ut genom rutan. Tur att man har en make som vet hur man kör i diverse kaotiska väglag. Vi körde ut mot en liten mysig ort som heter Kenilworth, där regnet minskade betydligt men inte nog för att man skulle gå ut, vidare mot Maleny och till sist Montville. Vi tog en lunch i Montville där vi även fick syn på en liten koala sittandes i ett eukalyptusträd. Meningen var egentligen, berättade Mattias, att vi skulle promenerat till Kondilila falls national park i Montville, men det regnade lite mycket för att man skulle njuta av det. Så vi återkommer dit igen snart.

Vägen genom bergen är otrolig vacker och tropisk. Eukalyptusträd längs vägen som doftar underbart, enorma hus med utsikt över vidsträckta landskap, djupa dalar med massor av kor på grönbete. Trots regnet så var det en fantastiskt mysig dag. Men framför allt ett härligt sätt att spendera andra advent på, med härliga familjen på dagstur över gröna ängar och höga berg täckta av dis och moln.

Nu sitter vi hemma och lyssnar på vågorna som slår mot stranden. Ha en mysig andra advent allihopa! KRAMAR!!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Tänk så mycket vi kan göra med 28 bokstäver. Så underbart att läsa om denna fängslande dag. Jag känner och förnimmer ljudet av regn, värmen och doften av eukalyptusträden.

KRAM

2010-12-06 @ 14:54:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0